
וופל בלגי על מקל
איך מכינים וופל בלגי?
מצרכים:
3 ביצים
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס חלב פושר
240 גר’ קמח (2 כוסות קמח פחות 4 כפות)
חצי כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
1. להקציב ביצים וסוכר כ 5 דק’ במהירות גבוהה, להוסיף את הנוזלים ולהקציף במהירות איטית עד שהכל אחיד , להוסיף את הקמח והאבקת אפייה..
2.לחמם את המכשיר להשים מעט חמאה מומסתאת הבלילה המוכנה להעביר לכף מזיגה.
3. למלא את הפלטה , לסגור ולהתין עד להשמע הצליל הכוון בטיימר.
בתיאבוון!!!
הוראות הפעלה :
1.חבר את כבל הזינה לחשמל
2.בחר את הטמפרטורה הרצוייה באמצעות בורר הטמפרטורות בחזית המכשיר , ואת זמן האפייה הרצוי באמצעות הטיימר שבחזית הצמכשיר.
3. המתן עד שהמכשיר יהיה בטמפרטורה הרצויה.
4.שפוך את הבצק על התבנית.
5. המתן עד להישמע הציפצוף.
ניקוי המכונה:
1. כבה את מתג ההפעלה , ונתק מהחשמל.
2. את המשטח יש לנקות עם סמרטוט יבש ועדין בלבד.
3.אין לנקות את המכשיר עם סילון מים בכדי לא להזיק למכשיר!
מכונת וופל בלגי על מקל – 5 יחידות
המכונה ניתנת להשכרה על בסיס יומי או כחלק מהפקת דוכני מזון ע”י הצוות המנוסה של “מתוק וקופץ ” .
עלות שכירות מכונת וופל בלגי על מקל ליום 200 ש”ח
*המחירים כוללים מע”מ ובאיסוף עצמי בימות השנה הרגילים
ניתן למצוא אצלנו גם מארזי מקלות
כמו כן ניתן לרכוש אצלנו אבקות להכנת וופל בלגי בעלות של – 45 ש”ח לק”ג בכשרות בד”ץ העדה החרדית – פרווה .
ניתן להזמין שירות פתיחה והתקנה עד הבית, לכל חלקי הארץ.
הצעות נוספות
















מבצעים וחבילות















